Mina första dagar som ny VD på KFS

Efter dryga tolv år som stadsdirektör i Västerås har jag nu gjort mina första dagar som ny VD på KFS. Känner att det är en stor glädje i att börja på nytt jobb med nya utmaningar samtidigt som det fortfarande är lite vemodigt att släppa taget om Västerås som varit en så viktig del i mitt yrkesliv under många år. Ändå är det skönt att konstatera att det går snabbt att förflytta perspektivet och just nu ligger hela mitt fokus på att först hinna med tåget och sen läsa in, lära känna och förstå min nya arbetsplats och nya medarbetare. Kan redan säga att jag är imponerad över det jag ser. En mycket hängiven och engagerad verksamhet som drivs av att skapa nytta för sina medlemmar.

Det här förhållningssättet är KFs signum sedan många år och det ska vi värna om och utveckla. Jag ser också en verksamhet som haft flera ledarbyten under kort period samtidigt som tydliga omvärldsförändringar påverkar företaget rejält.

Det är min ambition att vi tillsammans i företaget och i samspel med styrelsen och medlemsföretagen skapar en ny och offensiv strategi för vår fortsatta utveckling. En strategi som också handlar om att fortsätta vara det självklara valet för företag i samhällets tjänst och att skapa förtroendefulla samarbeten både inom KFS-sfären som med externa aktörer.

Ser fram emot att möta dig i det arbetet!

Av: Monica Ericsson 20 maj, 2012

2 kommentarer till “Mina första dagar som ny VD på KFS”

  1. Eddie Johansson skriver:

    Välkommen i gänget. Lycka till i ditt nya jobb.

Kommentera